Bekijk de foto's!

Bekijk hier de foto's ivm de fotocompetitie!

In kader van 40 dagen zonder vlees kan je hier de foto's terugvinden in verband met gezond eten!

Lees meer

So you think you can SMERGY?!

Ga jij SMart om met je enERGY, maar je huisgenoot heeft weeral eens het licht heel de nacht aangelaten? Je mama weet nog steeds niet hoe ze deftig afval moet sorteren? Goed dat wij (bijna) allemaal bewust zijn van de klimaatveranderingen, maar een kleine boost om meer mensen bewust te maken, kan zeker geen kwaad. Daarom lanceert SMERGY zijn eerste fotowedstrijd en dat op Europese schaal! Stuur ons je beste selfie waarbij je anderen overtuigt om slimmer om te gaan met energie.

Neem een selfie waarbij je laat lijken dat je je huisgenoot onder zijn voeten geeft omdat hij dat licht weeral heeft vergeten uit te doen, een ‘gevoelige’ selfie waarbij je tranen in je ogen hebt of een selfie waarbij je je mooiste glimlach toont.

Probeer toffe prijzen te winnen en wie weet word jij het nieuwe gezicht van de SMERGY-campagne op Europese schaal!

FAQ:

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

Neem een overtuigende selfie waarbij je je vrienden overtuigt om meer met het klimaat bezig te zijn. Plaats de foto op Instagram, Google+, Pinterest of Twitter en gebruik de hashtag #smergy of je kan deze ook rechtstreeks uploaden.

Wat daarna?

Alle foto’s met een hashtag #smergy worden automatisch weergegeven op deze pagina. Bezoekers van de website kunnen stemmen op één of meerdere foto’s tot en met 1 april 2015. De wedstrijd staat open voor iedereen. Je hebt de mogelijkheid om meermaals te stemmen op dezelfde foto, maar met een maximum van één stem per dag op één foto.

De foto die het meeste stemmen heeft behaald, wordt ook het icoon van de SMERGY-campagne op Europese schaal, en er kunnen verschillende prijzen gewonnen worden.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

• Door deel te nemen, aanvaard je de gebruiksvoorwaarden en het beleid van gegevensbescherming.

• Je gegevens worden opgeslagen en gebruikt tijdens de hele periode van de wedstrijd.