Waarom SMERGY?

Voor alles is er een eerste keer: je eerste kus, je eerste pint en je eerste eigen flat. Er zijn ook eerste keren die je liever niet ziet komen zoals je eerste verwarmings- en elektriciteitsrekening. Zeker wanneer je meer energie verbruikte dan verwacht en je dus dieper in je geldbeugel moet tasten. SMERGY zorgt ervoor dat je bewust wordt van de mogelijke besparingen op je energierekening, door met relatief simpele “tips and tricks” kan je SMart omgaan met je enERGY. Zo kan je thuis veel energie en dus geld te besparen. Via SMERGY zorg je zo niet enkel voor je eigen portemonnee, maar doe je ook iets voor je leefomgeving, het milieu en dus voor de hele wereld. Als dat geen manier is om indruk te maken op je vrienden! En wat nog leuker is: voor elke euro die je onnodig spendeert aan je energierekening, kun je waarschijnlijk veel leukere uitgaven bedenken. Dat is pas prettig SMERGY!

De SMERGY-meter - Jouw energiehulp

Met de SMERGY-meter was het nog nooit zo eenvoudig om energie te besparen in je eigen huis of flat. Deze online tool toont je waar en wanneer je energie kunt besparen. In de badkamer, in de living, in de keuken of zelfs in de gang. Tips zoals “sluit ‘s nachts je gordijnen" zijn snel en gemakkelijk toe te passen. Met de SMERGY-meter kan je tips implementeren, je verkregen energiebesparingen controleren en je resultaten met die van je vrienden vergelijken.

Is de SMERGY-meter iets voor jou? Wil je weten of je vrienden of huisgenoten al de SMERGY-meter gebruiken?
Neem dan zeker een kijkje!  

SMERGY niet alleen online!

Je kan SMERGY in het echte leven ontmoeten. We plannen de volgende weken en maanden veel acties en wedstrijden in verschillende steden. Online of offline, SMERGY brengt mensen bij elkaar. Bovendien zullen we onze website met foto’s, video’s en audiomateriaal van onze acties opfleuren. Ook op Facebook en via Twitter zullen we jullie regelmatig informeren. Dus ‘like’ en volg ons op Facebook. We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten! Be SMERGY!