KU Leuven

De KU Leuven is de grootste universiteit van de lage landen. Zij steunen dit project door mee de boodschap te verspreiden bij hun studenten. Maar ook de jonge werknemers en onderzoekers van de universiteit kunnen op deze manier bereikt worden.

www.kuleuven.be 

Universitaire Parochie

UP wil op de eerste plaats een open gemeenschap zijn waar vele mensen - studenten, personeelsleden en andere ge├»nteresseerden - zich thuis voelen. 

http://www.kuleuven.be/up/overons/welkom.html 

Leuven Klimaatneutraal

Leuven wil klimaatneutraal zijn tegen 2030. Dat betekent dat we de hoeveelheid CO2 die we elke dag samen uitstoten herleiden tot nul. Voor dit ambitieuze plan slaan de stad, de KU Leuven, bedrijven, organisaties en burgers de handen in elkaar op vlakken zoals energie, wonen, mobiliteit, natuur, ...

http://www.leuvenklimaatneutraal.be/ 

Universiteit Antwerpen

De Universiteit Antwerpen is een jonge, dynamische en toekomstgerichte universiteit. Ze integreert de troeven van haar historische wortels in haar ambitie positief bij te dragen aan de samenleving.

Ze steunen ook onze boodschap en dankzij hun hulp kunnen er veel studenten bereikt worden. 

www.uantwerpen.be/nl/ 

Act4change

Act4Change is een jongerenorganisatie die werkt aan een duurzame samenleving door jonge voortrekkers voor duurzame ontwikkeling te ondersteunen in hun engagement. Zij doen dit onder meer door netwerk-, leer- en groeikansen te bieden aan jongeren, innovatieve initiatieven van jongeren te ondersteunen en samenwerking tussen organisaties te stimuleren.

act4change.be