Enkele handige eco-gadgets op een rijtje

Er zijn verschillende gadgets beschikbaar die je helpen op een duurzamere manier te leven!
Heel simpel, en zelfs zelf te maken!

Ontdek ze snel!

Verleng de levensduur van je batterij!

De meesten onder ons hebben tegenwoordig wel een coole smartphone. Een zeer handig toestel met vele functies, maar hoe meer functionaliteit, meer energie je smartphone nodig heeft. Het grootste nadeel aan smartphones is dat hun batterij helemaal niet lang meegaat.
Hoe kan je je batterij langer laten meegaan? Wat zijn handige tips om met jouw smartphone batterij de dag door te komen? We hebben alvast een lijst voor je klaar liggen van zeer basic tips tot geavanceerde tips.

Meer lezen...

Toxische energievreters

Televisies en andere elektrische apparaten verbruiken een groot deel van de energie in het huishouden, tot zo’n 15%. Het feit dat consumenten steeds grotere schermen willen om naar tv te kijken of videogames te spelen, lijkt het erop dat dit percentage alleen maar zal stijgen.

Meer lezen...

Apps die je leven verbeteren!

We willen steeds energie-efficiënter worden, zeker met de klimaatsverandering van de aarde. Zo vind je al veel tips die je in het huis kunnen helpen op onze SMERGY-meter.
Naast het huishouden kan je ook met je smartphone energie besparen. Zo ging het vorige keer over hoe je de batterij van je smartphone langer mee kan laten gaan. Dit is niet het enige wat je kan doen! Er zijn tal van apps om duurzamer te leven.

Lees meer...